Tiramisu met rode vruchten...
nodig voor 4 personen
* 300 g mascarpone
* 70 g suiker
* 20 cl (lichte) room
* 2 eieren
* geraspte schil van 1/4 onbehandelde limoen
* (woud) vruchten confituur
* 10 lange vingers
zo maak je het!
1. Splits de eieren en klop de dooiers tot room.
Roer die samen met de suiker, limoenschil en room door de mascarpone.
2. Klop het eiwit stijf en schep het voorzichtig en luchtig door het mascarponemengsel.
3. Breek in 4 dessertglazen telkens 2 lange vingers.
Schep er een eetlepel confituur op en overgiet met een laagje mascarponeroom.
4. Schep weer een laagje confituur op de room, leg daar wat vers fruit op en besluit met een laatste laagje mascarpone.
5. Zet de tiramisu minstens 1 uur in de koelkast.
TIP!!! Bestrooi net voor het serveren met verkruimelde lange vingers en versier met enkele rode vruchten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten