donderdag 11 april 2013

Lamskroontje met rozemarijn en mosterdkorst

Lamskroontje met rozemarijn en mosterdkorst

voor 12 personen
voorbereiding: 20 min.
bereiding: 35 min.
makkelijk

ingrediënten:
* 6 lamskroontjes
* 8 el arachideolie
* 8 teentjes rozemarijn, fijngehakt
* 4 eigelen
* 12 el paneermeel
* 12 el gesmolten boter
* 8 el mosterd
* peper & zout

Werkwijze:
1. Verwarm de oven voor op 140°C.
Kruid het vlees met peper en zout.
Schroei het vlees aan alle kanten dicht in hete olie.
Plaats het op de grill boven een ovenschaal en laat 25-30 min garen.
2. Meng de rozemarijn met de look, eigelen, boter en paneermeel.
3. Bestrijk het vlees 15 min voor het einde van de kooktijd met de mosterd en verdeel er het kruidenmengsel over. Haal de kroontjes uit de oven en snij ze in koteletjes voor het opdienen.

1 opmerking:

petronille zei

Wat klinkt dat lekker! En het ziet er heel simpel uit. Net iets voor mij. Maar ik ben nu eerst op weg naar Rome... Ook lekker eten. Groetjes, Petra