zaterdag 9 februari 2013

Marsmellows!

Marsmellows!

ingrediënten:

* 5 eiwitten
* 24 g gelatine
* 100 g water
* 150 g suiker

werkwijze:
1. Gelatine in koud water laten weken.
2. 100 g water en 150 g suiker mengen.
Laat 4 minuten inkoken. Zorg ervoor dat het dik is, maar niet te bruin.
3. Klop het eiwit op.
4. Doe de gelatine bij de suikersiroop.
5. Doe de suikersiroop + gelatine ( is er al onder gemengd ) bij het eiwit.
6. Voorzichtig koud kloppen met een houten lepel. Ongeveer 5 minuten.
7. Dresseren op bakplaat met spuitzak.
8. Heel hard doorwerken, anders blijft er niks meer van over van je eiwit.
Anders is het slecht.
9. Nadien gewoon in koelkast laten opstijven.

TIP!!! Garnituur: fruit, chocolade, hagelslag, snoepjes,...

Geen opmerkingen: